Yritys

Elielviestintä on täysin suomalainen digimarkkinointitoimisto, joka keskittyy toteuttamaan digitaalisen markkinoinnin palveluita kaiken kokoisille kuluttaja- ja yritysmyyntiin keskittyville yrityksille, toimialasta riippumatta.

Digitoimistomme henkilökunnalla on kokemusta yli 1 000 suomalaisen yrityksen tuloksekkaasta digitaalisen markkinoinnin suunnittelusta ja toteutuksesta.

Digitaalisen markkinoinnin kotikenttiämme ovat muun muassa Google Ads hakusanamainonta, Google Display– ja Google Shopping tuotemainonta, Facebook-, Instagram– ja LinkedIn-mainonta sekä tarkasti kohdennettu sähköpostimarkkinointi. Viestintätoimisto Eliel on virallinen Google Partner kumppani.

Yhteistyökumppanimme ovat tarkoin valittuja, globaalisti tunnettuja ja omien alojensa parhaimmistoa.

Missio

Missiomme on asiakkaamme menestys. Se on mielestämme oikea tapa luoda kestäviä kumppanuussuhteita.

Tavoitteenamme on aina tuottaa asiakkaidemme digimarkkinointiin sijoitettu pääoma reilusti takaisin ja uskomme, että loppujen lopuksi vain tuloksella on merkitystä. Toistaiseksi emme ole kohdanneet sellaista yritystä, jonka kohdalla pitkäjänteinen ja määrätietoinen työ markkinoinnin kehittämiseksi ei olisi tuonut tullessaan mitattavia tuloksia.