Digimarkkinointia vankalla kokemuksella. Osaava kumppani kun haluat lisää myyntiä ja yhteydenottoja verkosta

Tuotamme uudet verkkosivut ja verkkokaupat, rakennamme analytiikan, suunnittelemme verkkostrategian sekä etsimme uusia asiakkaita tulosohjatulla digimainonnalla

Google-mainonta ja hakukoneoptimointi

Google-mainonta | Hakukoneoptimointi | Asiantuntija avuksi | Tuloksien seuranta ja raportointi

Google-markkinointi

Yritys voi hyödyntää Googlea monilla eri tavoin markkinoinnissaan. Osa toimenpiteistä liittyy  suoraa ja mitattavaa verkkosivuliikennettä tuottavaan hakusanamainontaan, osa erityisesti yrityksen tunnettuutta ja kampanjaluontoisia promootioita tukevaan Display-mainontaan sekä jälleenmarkkinointiin, jolla aiemmin kiinnostusta osoittaneet henkilöt saadaan palaamaan yrityksesi tuotteiden ja palveluiden ääreen. Lisäksi kivijalka- ja verkkokauppaan on olemassa tuotekohtainen shopping-mainonta, jonka avulla voit löytää ostovalmiimpia asiakkaita verkosta.

Myös yrityksen luonnollista löydettävyyttä Googlen hakutulossivuilta on mahdollista kehittää hakukoneoptimoinnin avulla.

Googlen tehokas hyödyntäminen perustuu kaiken edellä mainitun mittaamiseen ja analysointiin. Kampanjointia optimoidaan jatkuvasti kertyvän datan perusteella siten, että se tuottaa parhaan mahdollisen tuloksen käytössä olevalla budjetilla. Tulosten säännöllisen ja selkokielisen raportoinnin ansiosta pysyt jatkuvasti ajan tasalla.

Kiinnostaako Googlen potentiaali? Jätä yhteydenottopyyntö asiantuntijallemme, niin kerromme lisää miten voitte hyödyntää Googlea liiketoiminnassanne.

Haluatko tietää enemmän?

Facebook- ja Instagram-mainonta

Facebook ja Instagram -mainonta | Asiantuntijan suunnittelema | Asiakaskohtaisesti räätälöity

Facebook ja Instagram -markkinointi

Facebookilla ja Instagramilla on yli 3 miljoonaa suomalaista käyttäjää kuukausittain. Siksi ne  tarjoavat tehokkaan mainoskanavan, jossa voit nopeasti tavoittaa erittäin laajan kohdeyleisön. Mainontaa voidaan kohdentaa halutulle kohdeyleisölle erittäin tarkasti, esimerkiksi sijainnin, iän, toimenkuvan ja kiinnostuksen kohteiden perusteella. Mitä tarkemmin viestisi kohdistuu oikeille henkilöille, sitä parempia tuloksia saat kampanjallesi.

Facebook mahdollistaa myös jälleenmarkkinoinnin, jolla kannustat luontevasti aiemmin yrityksestäsi kiinnostunutta henkilöä ostopäätökseen.

Valitse Eliel, kun haluat Facebook-mainonnan ja Instagram-mainonnan kumppaniksesi luotettavan ammattilaisen, joka suunnittelee ja toteuttaa yrityksenne tarpeisiin räätälöityä tuloksekasta kampanjointia.

Jätä yhteydenottopyyntö asiantuntijallemme, niin kerromme kuinka Facebook- ja Instagram-markkinointi voi hyödyttää teidän yritystänne.

Haluatko tietää enemmän?

Linkedin-mainonta

Tavoita yrityspäättäjät | Laadukkaita liidejä myyntiin | Asiakaskohtaisesti räätälöity

Linkedin-markkinointi

LinkedIn-markkinointi soveltuu parhaiten tiettyjen yrityspäättäjien ja tietyn toimialan henkilöiden tavoittamiseen. LinkedInin avulla voimme kertoa haluamasi markkinointiviestin juuri näille henkilöille. Mitä tarkemmin kohdennus voidaan toteuttaa, sitä tehokkaammin mainonta tuottaa toivottuja tuloksia.

LinkedIn on myös mainostajalle uskottava ja turvallinen mediaympäristö. LinkedIn-mainontaa voi kohdistaa esimerkiksi toimialan, yrityksen koon, toiminimen, henkilön työnimikkeen tai osaamisen perusteella. Mainoksesi näkyy siis juuri niille henkilöille, joita haluat viestilläsi puhutella.

Valitse Eliel, kun haluat Linkedin-mainonnan kumppaniksesi luotettavan ammattilaisen, joka suunnittelee ja toteuttaa yrityksenne tarpeisiin räätälöityä tuloksekasta kampanjointia.

Jätä yhteydenottopyyntö asiantuntijallemme, niin kerromme kuinka Linkedin-mainonta voi hyödyttää teidän yritystänne.

Haluatko tietää enemmän?

Sähköpostimarkkinointi

Tavoittaa kohderyhmän nopeasti | Oikein kohdennettuna tehokas | Asiakaskohtaisesti räätälöity

Sähköpostimarkkinointi

Sähköpostimarkkinoinnissa kaikki lähtee laadukkaista sähköpostilistoista. Osoitteistot joiden vastaanottajat ovat ilmaisseet olevansa kiinnostuneita yrityksesi tuotteista tai palveluista toimivat aina parhaiten. Yrityspäättäjiä voidaan tietyin reunaehdoin tavoitella myös tehtävänkuvan perusteella.

Oikein kullekin vastaanottajaryhmälle kohdennettu kiinnostava sisältö tuottaa toivottuja reaktioita erittäin tehokkaasti. Kannattaa siis keskittyä siihen mitä kenellekin viestii. Me autamme sinua onnistumaan ja tuotamme tarvittaessa myös sähköpostimarkkinoinnin sisällöt puolestasi.

Valitse Eliel, kun haluat sähköpostimarkkinoinnin kumppaniksesi luotettavan ammattilaisen, joka suunnittelee ja toteuttaa yrityksenne näköistä ja sen tarpeisiin räätälöityä kampanjointia.

Jätä yhteydenottopyyntö asiantuntijallemme, niin kerromme kuinka sähköpostimarkkinointi voi hyödyttää teidän yritystänne.

Haluatko tietää enemmän?

Responsiiviset verkkosivut

WordPress-julkaisujärjestelmä | Näyttävä ulkoasu | Älypuhelimet ja tabletit | Helppo ylläpito ja päivitys

Responsiiviset verkkosivut

Jo yli 50% suomalaisista käyttää Internetiä älypuhelimilla ja tableteilla. Tästä syystä on tärkeää, että verkkosivuille saapuva vierailija pystyy vaivattomasti selaamaan sivustoa myös tabletin tai älypuhelimen näytöllä, jolloin verkkosivu tunnistaa vierailijan päätelaitteen ja avaa sivut automaattisesti laitteen näytölle oikean kokoisena.

Rakentamamme mobiiliresponsiiviset verkkosivustot toteutetaan WordPress-julkaisujärjestelmälle, minkä muita etuja ovat sivujen näyttävät ulkoasut, hakukoneystävällisyys ja hyvät jatkokehitysmahdollisuudet. Lisäksi WordPress-verkkosivustojen omatoiminen päivittäminen on helppoa selkeän hallintapaneelin ansiosta.

Jätä asiantuntijallemme yhteydenottopyyntö, niin kerromme lisää WordPress-verkkosivujen toteutuksesta.

Haluatko tietää enemmän?

Verkkokauppa

Kannattava kasvukanava | Käyttäjäystävällinen järjestelmä | Kotimaiset- ja kansainväliset verkkokaupat

Verkkokaupparatkaisut

Verkossa käytävä kauppa kasvaa Suomessa noin 9% vuosivauhtia. Verkkokauppa mahdollistaa yritykselle kannattavan kasvukanavan, koska sen ylläpitoon ei vaadita kalliita toimitiloja eikä välttämättä edes lisää henkilöstöä.

Verkkokaupan yleistyessä vauhdilla on käyttäjäystävälliset järjestelmät tuoneet sen kaikkien halukkaiden ulottuville. Usein suurin syy siihen, ettei yritys vielä tee kauppaa verkossa on yrityksen johdon ajan ja tiedon puute. Päätöstä verkkokauppaan lähtemisestä lykätään turhaan koska kaiken verkkokaupan perustamiseen liittyvän työn voi ulkoistaa alan asiantuntijalle.

Asiantuntijoillamme on kokemusta sekä kotimaisten että kansainvälisten verkkokauppojen ja maksujärjestelmien osalta, joten voimme toimittaa yrityksellenne ajanmukaisen verkkokaupan ja kouluttaa henkilökuntanne sen käyttöön. Lisäksi osaamme huolehtia puolestanne siitä, että myös potentiaaliset asiakkaanne löytävät verkkokauppanne.

Jätä asiantuntijallemme yhteydenottopyyntö, hän kertoo kuinka helppoa verkkokaupan aloittaminen on yrityksellenne.

Haluatko tietää enemmän?

Verkkostrategian luominen

Kasvun tukeminen verkossa | Toivottu ja maksimaalinen tulos | Konkreettinen vastine investoinneille | Ammattilaisen kanssa suunniteltu

Verkkostrategian luominen

Joskus on hyvä miettiä yhdessä ammattilaisten kanssa millä tavalla yrityksen toimintaa ja kasvua voidaan tukea verkossa. Yritys kertoo tavoitteensa ja ammattilaisemme kertoo millä tavoin tavoitteeseen päästään. Näin syntyy yhdessä hyväksytty verkkostrategia.

Verkkostrategia on yrityksen tärkein työkalu matkalla menestykseen verkossa. Ilman kunnolla laadittua verkkostrategiaa yrityksen panostukset eivät tuota toivottua ja maksimaalista tulosta. Tärkeintä on tehdä oikeita asioita oikeassa järjestyksessä.

Hyvin suunniteltuun strategiaan sitoutumalla yritys saavuttaa asetetut tavoitteet ja saa konkreettista vastinetta investoinneilleen verkossa. Liity Elielin menestyneiden asiakkaiden joukkoon ja anna asiantuntijamme kertoa sinulle lisää yrityksenne kasvutarinasta verkossa.

Haluatko tietää enemmän?