Elielviestintä on tulosohjatun
digimarkkinoinnin ammattilainen

Vain tuloksilla on merkitystä!

Instagram mainonta

Instagram-markkinoinnilla tavoitat yli kaksi miljoonaa suomalaista, jotka tekevät päivittäin päätöksia tuotteiden ja palveluiden hankinnasta.

Facebook mainonta

Facebook-markkinoinnilla tavoitat lähes kolme miljoonaa suomalaista, jotka tekevät päivittäin päätöksia tuotteiden ja palveluiden hankinnasta.

Google hakusanamainonta

Tarkasti kohdennettavan hakusanamainonnan avulla voit tavoittaa ostohaluiset asiakkaat juuri silloin, kun he itse aktiivisesti etsivät tuotteita ja palveluita.

Verkkosivut

Yrityksenne verkkosivut määrittävät uudelle asiakkaalle syntyvän ensivaikutelman yrityksestänne. Sekava ja epäsiisti kotisivu ei houkuttele asiakasta tekemään ostosta tai tulemaan asiakkaaksi.

Sähköpostimarkkinointi

Sähköpostimarkkinoinnissa kaikki lähtee laadukkaista sähköpostilistoista. Osoitteistot joiden vastaanottajat ovat ilmaisseet olevansa kiinnostuneita yrityksesi tuotteista tai palveluista toimivat aina parhaiten.

Google Display ja Remarketing

Googlen Display -mainosverkosto tavoittaa 90% verkon käyttäjistä eli todennäköisesti myös 90% potentiaalisista asiakkaistasi.

LinkedIn mainonta

LinkedIn-markkinointi soveltuu parhaiten tiettyjen yrityspäättäjien ja tietyn toimialan henkilöiden tavoittamiseen.

Google Shopping

Google Shopping -mainonta on vähittäiskaupoille ja verkkokaupoille tarkoitettua tuotemainontaa Googlen hakutulosten yhteydessä. 

Oletko vailla jotain muuta palvelua?

Ota yhteyttä ja kerro yrityksesi tarpeista niin katsotaan yhdessä miten voimme auttaa sinua parhaiten.