LinkedIn-mainonta - Tavoita yrityspäättäjät

Tehokas tapa tavoittaa juuri tietyt yrityspäättäjät ja yrityskohderyhmät, jotka ovat liiketoimintanne kannalta tärkeimpiä

LinkedIn-mainonta

Tavoittaa juuri tietyt yrityspäättäjät | Laadukkaita liidejä myyntiin | Onnistu asiantuntijan avulla

LinkedIn-mainonnalla löydät laadukkaita liidejä myyntiin

LinkedIn-markkinointi soveltuu parhaiten tiettyjen  yrityspäättäjien ja tietyn toimialan henkilöiden tavoittamiseen. LinkedInin avulla voimme kertoa haluamasi markkinointiviestin juuri näille henkilöille. Mitä tarkemmin kohdennus voidaan toteuttaa, sitä tehokkaammin mainonta tuottaa toivottuja tuloksia.

LinkedIn on myös mainostajalle uskottava ja turvallinen mediaympäristö, jossa ollaan tyypillisesti asian kanssa liikkeellä.

Löydä uusia asiakkaita juuri oikeista kohderyhmistä

LinkedIn-mainontaa voi kohdistaa esimerkiksi toimialan, yrityksen koon, toiminimen, henkilön työnimikkeen tai osaamisen perusteella. Mainoksesi näkyy siis juuri niille henkilöille, joita haluat viestilläsi puhutella.

Lisää laadukkaita liidejä

Oikein toteutettuna LinkedIn-mainonta tuottaa lisää laadukkaita liidejä yrityksesi myynnin käsiteltäväksi. Tarkka kohdennetavuus minimoi hukkakontaktit, jolloin mainosbudjetti hyödynnetään mahdollisimman tehokkaasti oikeiden henkilöiden tavoittamiseen.

Oikealla kohdennuksella ja hyvin suunnitelluilla mainosviesteillä saamme kampanjoinnin takomaan mitattavia tuloksia. 

Optimoidaan tuottamaan paras hyöty

Tuloksia tekevän LinkedIn-mainonnan perusta on asianmukainen tulosten mittaaminen. Seuraamme millaiset mainokset ja millainen kohdennus tuottaa parhaiten toivottuja tuloksia ja näiden perusteella toteutamme yhä tehokkammin tuloksia kohti optimoituja kampanjoita.

Toimii myös rekrytoinnissa

Liidien hankinnan lisäksi LinkedIn toimii myös hyvänä rekrytointikanavana uusien osaajien löytämiseksi. Mainonta voidaan kohdentaa toivotulle kohderyhmälle suoraan henkilöiden osaamisen tai työnimikkeen perusteella.

Onnistu asiantuntijan avulla

Asiantuntijamme toteuttavat teille tuloksia tuottavaa LinkedIn-mainontaa. Kampanjoinnin tavoite on aina tuottaa asiakkaalle mahdollisimman paljon liidejä tai muita toivottuja tuloksia käytettävissä olevalla panostuksella. 

Aloita liidien määrän kasvattaminen

Hyödynnä LinkedIn-mainonta liidienkeruun ja myynnin kehittämisessä.

Jätä meille yhteydenottopyyntö niin asiantuntijamme kertovat sinulle lisää.

Aloita myynnin kasvattaminen tästä

Hyödynnä myös sosiaalisen median muut mahdollisuudet

Facebook-mainontaInstagram-mainonta

Voimme kasvattaa yhteydenottoja ja myyntiä myös muilla Somen kanavilla

Sosiaalisen median markkinoinnilla löydämme uusia ostovalmiita asiakkaita Facebookista, Instagramista ja LinkedInistä, ja ohjaamme heidät verkkosivuillenne tuotteidenne ja palveluidenne ääreen.

Sosiaalisen media kanavista löytyy sopiva vaihtoehto sekä kuluttajille että yrityksille tuotteita ja palveluita myyville toimijoille. Some toimii hyvin siksi koska asiakkaasi ovat somessa.

Tee mittattavaa kauppaa ja hanki laadukkaita liidejä myyntinne hyödynnettäväksi.

Asiantuntijoidemme kokemuksella ja sosiaalisen median eri kanavia testaamalla, löydämme yrityksenne kannalta parhaiten toimivat mediat joissa voimme luoda uutta kysyntää myyntinne kasvattamiseksi.

Sosiaalisen median kampanjoinnin tehokas hyödyntäminen perustuu tulosten mittaamiseen ja analysointiin. Kampanjointia optimoidaan jatkuvasti kertyvän datan perusteella siten, että se tuottaa parhaan tuloksen käytössä olevalla budjetilla. Säännöllisen ja selkokielisen raportoinnin ansiosta pysyt jatkuvasti ajan tasalla.

Jätä yhteydenottopyyntö asiantuntijallemme, niin kerromme miten voitte hyödyntää sosialisen median kanavia liiketoiminnassanne.

Aloita myynnin kasvattaminen tästä