Facebook-mainonta - lisää myyntiä ja liidejä

Facebook-mainonta on tehokas tapa löytää uusia ostavia asiakkaita, lisätä liidejä ja kasvattaa yrityksesi myyntiä.

Facebook-mainonta

Tavoittaa noin 3 miljoonaa suomalaista | Tarkasti kohdennettavissa oikealle yleisölle | Onnistu asiantuntijan avulla

Facebook-mainonnalla löydät uusia asiakkaita

Facebook-markkinoinnilla tavoitat lähes kolme miljoonaa suomalaista, jotka tekevät päivittäin päätöksia tuotteiden ja palveluiden hankinnasta. Heistä valtaosa seuraa tätä Suomen suosituinta sosiaalisen median kanavaa aktiivisesti.

Facebook-mainonnan keskeinen vahvuus on mahdollisuus kohdentaa mainontaa tarkasti oikealle kohderyhmälle. Mitä tarkemmin kohdennus voidaan toteuttaa, sitä tehokkaammin mainonta tuottaa toivottuja tuloksia.

Löydä uusia asiakkaita ja kohderyhmiä

Mainontaa voi kohdistaa esimerkiksi asuinalueen, iän, kielen, harrastusten ja kiinnostuksen kohteiden mukaan. Facebookin avulla voimme tavoittaa myös sellaisia uusia kohderyhmiä, jotka eivät vielä tunne yritystänne, ja luoda uutta kysyntää tuotteillenne ja palveluillenne.

Oikealla kohdennuksella ja Facebookin oppivaa tekoälyä hyödyntämällä saamme kampanjoinnin takomaan huomattavia tuloksia. 

Lisää myyntiä, liidejä ja tunnettuutta

Oikein toteutettuna Facebook-mainonta tuottaa lisää myyntiä ja liidejä. Lisäksi saat huomattavan määrän tunnettuutta kohderyhmäsi keskuudessa joka kasvattaa kysyntää ja luottamusta yrityksesi tuotteisiin ja palveluihin.

Optimoidaan tuottamaan paras hyöty

Tuloksia tekevän Facebook-mainonnan perusta on asianmukainen tulosten mittaaminen. Seuraamme millaiset mainokset ja millainen kohdennus tuottaa parhaiten toivottuja tuloksia ja näiden perusteella toteutamme yhä tehokkammin tuloksia kohti optimoituja kampanjoita.

Onnistu asiantuntijan avulla

Asiantuntijamme toteuttavat teille tulosten perusteella optimoitavaa Facebook-mainontaa. Kampanjoinnin tavoite on tuottaa asiakkaalle mahdollisimman paljon toivottuja tuloksia käytettävissä olevalla panostuksella. 

Aloita myynnin ja liidien määrän kasvattaminen

Hyödynnä tulosohjattu Facebook-mainonta asiakashankinnassa ja myynnin kehittämisessä.

Jätä meille yhteydenottopyyntö niin asiantuntijamme kertovat sinulle lisää.

Aloita myynnin kasvattaminen tästä

Hyödynnä myös sosiaalisen median muut mahdollisuudet

Linkedin-mainontaInstagram-mainonta

Voimme kasvattaa yhteydenottoja ja myyntiä myös muilla Somen kanavilla

Sosiaalisen median markkinoinnilla löydämme uusia ostovalmiita asiakkaita Facebookista, Instagramista ja LinkedInistä, ja ohjaamme heidät verkkosivuillenne tuotteidenne ja palveluidenne ääreen.

Sosiaalisen media kanavista löytyy sopiva vaihtoehto sekä kuluttajille että yrityksille tuotteita ja palveluita myyville toimijoille. Some toimii hyvin siksi koska asiakkaasi ovat somessa.

Tee mittattavaa kauppaa ja hanki laadukkaita liidejä myyntinne hyödynnettäväksi.

Asiantuntijoidemme kokemuksella ja sosiaalisen median eri kanavia testaamalla, löydämme yrityksenne kannalta parhaiten toimivat mediat joissa voimme luoda uutta kysyntää myyntinne kasvattamiseksi.

Sosiaalisen median kampanjoinnin tehokas hyödyntäminen perustuu tulosten mittaamiseen ja analysointiin. Kampanjointia optimoidaan jatkuvasti kertyvän datan perusteella siten, että se tuottaa parhaan tuloksen käytössä olevalla budjetilla. Säännöllisen ja selkokielisen raportoinnin ansiosta pysyt jatkuvasti ajan tasalla.

Jätä yhteydenottopyyntö asiantuntijallemme, niin kerromme miten voitte hyödyntää sosialisen median kanavia liiketoiminnassanne.

Aloita myynnin kasvattaminen tästä