Google Ads -hakusanamainonta

Tavoita asiakkaat oikealla hetkellä | Tuo nopeita tuloksia | Onnistu asiantuntijan avulla
 

Google Ads -hakusanamainonta tavoittaa juuri oikeaan aikaan

Kun suomalainen etsii tietoa tuotteista ja palveluista, hän tekee sen Googlaamalla. Tarkasti kohdennettavan hakusanamainonnan avulla voit tavoittaa ostohaluiset asiakkaat juuri silloin, kun he itse aktiivisesti etsivät tuotteita ja palveluita. Siksi jokaisen yrityksen on järkevää hyödyntää hakusanamainontaa.

Meillä on yli 10 vuoden kokemus siitä miten Google Ads-hakusanamainonta saadaan tuottamaan toivottuja tuloksia. Asaiantuntijoillemme kertynyt tieto ja ammattitaito on nyt myös sinun käytettävissäsi.

Google Ads -hakusanamainonta tavoittaa juuri oikeaan aikaan

Nouse kilpailijoiden ohi

Saat mainoksenne näkymään luonnollisten hakutulosten yläpuolelle jolloin potentiaaliset asiakkaat siirtyvät todennäköisemmin teidän sivustollenne.

Mitä nopeammin aloitat, sitä nopeammin tavoitat ne henkilöt jotka etsivät tarjoamaasi tuotetta tai palvelua.

Hakusanamainontuo nopeita tuloksia

Koska Google Ads hakusanamainonta tavoittaa asiakkaat juuri oikeaan aikaan, he ovat valmiita toimimaan heti saadakseen etsimänsä tuotteen tai palvelun. Siksi hakusanamainonta tuo välitöntä kasvua sivuston kävijämäärään ja sen kautta kasvattaa yhteydenottojen, tarjouspyyntöjen ja tilausten määrää.

Optimoidaan tuottamaan paras hyöty

Tuloksia tekevän Google Ads hakusanamarkkinoinnin perusta on asianmukainen tulosten seuranta. Toteutamme aina kampanjoinnin rakentamisen yhteydessä asianmukaisten analytiikkatuotteiden käyttöönoton ja tulosmittareiden rakentamisen kampanjoiden tulosten seuraamiseksi.

Onnistu asiantuntijan avulla

Asiantuntijamme toteuttavat teille tulosten perusteella jatkuvasti optimoitavan hakusanamainonnan kokonaisuuden, jonka suorituskykyä seurataan ja kehitetään jatkuvasti. Kampanjoinnin tavoite on tuottaa asiakkaalle mahdollisimman paljon toivottuja tuloksia käytettävissä olevalla panostuksella. 

Digitoimisto Elielviestintä - Onnistu asiantuntijan avulla!

Tilaa maksuton alkukartoitus

Asiantuntijamme toteuttavat teille tulosten perusteella optimoitavaa Google Ads hakusanamainontaa. Google Ads kampanjoinnin tavoite on tuottaa asiakkaalle mahdollisimman paljon toivottuja tuloksia käytettävissä olevalla panostuksella. 

Aloitetaan maksuttomalla alkukartoituksella. Asiantuntijamme on sinuun yhteydessä ja käy kanssasi läpi tavoitteenne Google Ads mainonnan osalta. Tämän jälkeen saatte ehdotuksen parhaista keinoista tavoitteidenne saavuttamiseksi.

Kartoituksen voit tilata jättämällä meille yhteydenottopyynnön alla olevalla lomakkeella. Kartoitus ei velvoita palvelun tilaamiseen.

Ota yhteyttä jo tänään!

Ota meihin yhteyttä niin asiantuntijamme kertovat sinulle lisää

Jätä yhteydenottopyyntö