Google Ads -hakusanamainonta tuo nopeita tuloksia

Miksi? Koska suomalainen etsii tietoa Googlesta. Nopea ja kustannustehokas tapa hankkia lisää asiakkaita, yhteydenottoja ja tilauksia.

Google Ads -hakusanamainonta

Tavoita asiakkaat oikealla hetkellä | Tuo nopeita tuloksia | Onnistu asiantuntijan avulla

Google Ads -hakusanamainonta tavoittaa juuri oikeaan aikaan

Kun suomalainen etsii tietoa tuotteista ja palveluista, hän tekee sen Googlaamalla. Tarkasti kohdennettavan hakusanamainonnan avulla voit tavoittaa ostohaluiset asiakkaat juuri silloin, kun he itse aktiivisesti etsivät tuotteita ja palveluita. Siksi jokaisen yrityksen on järkevää hyödyntää hakusanamainontaa.

Meillä on yli 10 vuoden kokemus siitä miten Google Ads-hakusanamainonta saadaan tuottamaan toivottuja tuloksia. Asaiantuntijoillemme kertynyt tieto ja ammattitaito on nyt myös sinun käytettävissäsi.

Nouse kilpailijoiden ohi

Saat mainoksenne näkymään luonnollisten hakutulosten yläpuolelle jolloin potentiaaliset asiakkaat siirtyvät todennäköisemmin teidän sivustollenne.

Hakusanamainonta tuo nopeita tuloksia

Koska hakusanamainonta tavoittaa asiakkaat juuri oikeaan aikaan, he ovat valmiita toimimaan heti saadakseen etsimänsä tuotteen tai palvelun. Siksi hakusanamainonta tuo välitöntä kasvua sivuston kävijämäärään ja sen kautta kasvattaa yhteydenottojen, tarjouspyyntöjen ja tilausten määrää.

Optimoidaan tuottamaan paras hyöty

Tuloksia tekevän hakusanamarkkinoinnin perusta on asianmukainen tulosten seuranta. Toteutamme aina kampanjoinnin rakentamisen yhteydessä asianmukaisten analytiikkatuotteiden käyttöönoton ja tulosmittareiden rakentamisen kampanjoiden tulosten seuraamiseksi.

Onnistu asiantuntijan avulla

Asiantuntijamme toteuttavat teille tulosten perusteella jatkuvasti optimoitavan hakusanamainonnan kokonaisuuden, jonka suorituskykyä seurataan ja kehitetään jatkuvasti. Kampanjoinnin tavoite on tuottaa asiakkaalle mahdollisimman paljon toivottuja tuloksia käytettävissä olevalla panostuksella. 

Aloita asiakasmäärän, yhteydenottojen ja myynnin kasvattaminen

Hyödynnä tulosohjattu hakusanamainonta asiakashankinnassa ja myynnin kehittämisessä. Mitä nopeammin aloitat, sitä nopeammin tavoitat ne henkilöt jotka etsivät tarjoamaasi tuotetta tai palvelua.

Tilaa maksuton alkukartoitus

Aloitetaan maksuttomalla alkukartoituksella. Asiantuntijamme on sinuun yhteydessä ja käy kanssasi läpi tavoitteenne mainonnan osalta. Tämän jälkeen saatte ehdotuksen parhaista keinoista tavoitteidenne saavuttamiseksi.

Kartoituksen voit tilata jättämällä meille yhteydenottopyynnön alla olevalla lomakkeella. Kartoitus ei velvoita palvelun tilaamiseen.

Jätä yhteydenottopyyntö - otamme pikimmiten yhteyttä

  Nimi:

  Sähköposti:

  Puhelinnumero:

  Lisätietoja:

  Hyödynnä myös Googlen muut mahdollisuudet

  Google Shopping -mainontaGoogle Display ja remarketing

  Voimme kasvattaa yhteydenottoja ja myyntiä myös muilla Googlen mainosmuodoilla

  Googlea voi hyödyntää monilla eri tavoin myynnin kasvattamisessa. Osa toimenpiteistä liittyy suoraa verkkosivuliikennettä tuovaan dynaamiseen ja avainsanoihin perustuvaan hakumainontaan, osa yrityksen tunnettuutta ja kampanjaluontoisia promootioita tukevaan Display-mainontaan ja osa jälleenmarkkinointiin, jolla aiemmin kiinnostusta osoittaneet henkilöt saadaan palaamaan yrityksesi tuotteiden ja palveluiden ääreen. Shopping -mainonnalla viedään kuvallisia tuotekohtaisia mainoksia suoraan tuotetta etsivän asiakkaan silmien eteen. Voimme myös hyödyntää kilpailevien yritysten tekemään pohjatyötä yrityksenne markkinoinnissa.

  Googlen tehokas hyödyntäminen perustuu kaiken edellä mainitun mittaamiseen ja analysointiin. Kampanjointia optimoidaan jatkuvasti kertyvän datan perusteella siten, että se tuottaa parhaan mahdollisen tuloksen käytössä olevalla budjetilla. Tulosten säännöllisen ja selkokielisen raportoinnin ansiosta pysyt jatkuvasti ajan tasalla.

  Jätä yhteydenottopyyntö asiantuntijallemme, niin kerromme miten voitte hyödyntää Googlea liiketoiminnassanne.

  Aloita myynnin kasvattaminen tästä