Sähköpostimarkkinointi

Sähköpostimarkkinointi on nopea ja tehokas tapa tavoittaa nykyiset ja uudet yritys- sekä kuluttaja-asiakkaat suoraan sähköpostiviestillä.
 

Sähköpostimarkkinointi on tehokasta

Sähköpostimarkkinoinnissa kaikki lähtee laadukkaista sähköpostilistoista. Osoitteistot joiden vastaanottajat ovat ilmaisseet olevansa kiinnostuneita yrityksesi tuotteista tai palveluista toimivat aina parhaiten. Yrityspäättäjiä voidaan tietyin reunaehdoin tavoitella myös tehtävänkuvan perusteella.

Oikein kullekin vastaanottajaryhmälle kohdennettu kiinnostava sisältö tuottaa toivottuja reaktioita erittäin tehokkaasti. Kannattaa siis keskittyä siihen mitä kenellekin viestii.

Sitouta asiakkaasi yritykseesi

Kun viestit asiakkaillesi säännöllisin väliajoin heitä kiinnostavista aiheista, pysyt asiakkaiden mielessä. Seuraavan tuotteetn tai palvelun hankinnan tullessa ajankohtaisesti, valinta kohdistuu helpommin sinun yritykseesi. Tarjoamalla asiakkaillesi kiinnostavia mahdollisuuksia tai esimerkiksi asiakasetuja, luot asiakkaille lisäarvoa juuri sinun yrityksesi asiakkuudesta. Tämä auttaa asiakastasi palaamaan luoksesi aina uudelleen.

Tiedota asiakkaitasi nopeasti

Kun yrityksesi haluaa kertoa asiakkailleen ja sidosrymilleen uudesta tuotteesta, palvelusta tai esimerkiksi uudesta kanta-asiakaskampanjasta, sähköpostimarkkinointi on ehdottomasti nopein ja kätevin tapa tämän viestin välittämiseen. Ne joita viestisi puhuttelevat, reagoivat siihen nopeasti.

Kustannustehokas kanava

Sähköpostimarkkinoinnilla tavoitat pienet ja suuret kohderyhmät erittäin kustannustehokkaasti. Oli listallasi sitten satoja tai tuhansia vastaanottajia, se ei vaikuta suuresti sähköpostikampanjoinnin hintaan vaikka käytetäänkin laadukkaita lähetysjärjestelmiä.

Voidaan automatisoida

Sähköpostimarkkinoinnissa voidaan hyödyntää myös markkinoinnin automaatiota, jolloin esimerkiksi ennalta määriteltyjä viestejä lähtee tietyille kohderyhmille, kun he ovat suorittaneet tietyn toimenpiteen sivuillasi tai tehneet oston verkkokaupasta.

Digitoimisto Elielviestintä - Onnistu asiantuntijan avulla!

Onnistu asiantuntijan avulla

Asiantuntijamme toteuttavat teille tuloksia tuottavaa sähköpostimarkkinointia, jossa viestit on huolella laadittuja ja ne avautuvat vastaanottajille tyylikkään näköisinä avattiinpa viesti sitten puhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Laadukkaasti toteutettu yrityksenne näköinen sähköpostimarkkinointi tukee yrityksenne myyntiä ja yhteyttä asiakkaisiin.

Usein sähköpostimarkkinoinnin toteuttaminen talon sisällä kaatuu siihen, ettei kenelläkään ole aikaa tai resursseja pohtia kampanjoiden sisältöä saati laatia edustavan näköisiä, kaikissa päätelaitteissa oikein avautuvia viestejä. Me avustamme, tai tarvittaessa tuotamme kaiken sisällön sähköpostimarkkinointiinne yhdessä ennaltasovitun mallin mukaisesti. Viestit lähtevät ajallaan ja systemaattinen markkinointi tukee yrityksenne myyntiä.

Saat meiltä myös sisällöntuotannon

Tilaa maksuton alkukartoitus

Hyödynnä sähköpostimarkkinoinnin mahdollisuudet asiakkuuksien ja liiketoimintasi kehittämisessä.

Aloitetaan maksuttomalla alkukartoituksella. Asiantuntijamme on sinuun yhteydessä ja käy kanssasi läpi tavoitteenne mainonnan osalta. Tämän jälkeen saatte ehdotuksen parhaista keinoista tavoitteidenne saavuttamiseksi.

Kartoituksen voit tilata jättämällä meille yhteydenottopyynnön alla olevalla lomakkeella. Kartoitus ei velvoita palvelun tilaamiseen.

Ota meihin yhteyttä niin asiantuntijamme kertovat sinulle lisää

Jätä yhteydenottopyyntö