Sähköpostimarkkinointi - Nopea ja kustannustehokas

Sähköpostimarkkinointi on nopea ja tehokas tapa tavoittaa nykyiset ja uudet yritys- sekä kuluttaja-asiakkaat suoraan sähköpostiviestillä.

Sähköpostimarkkinointi

Tavoittaa kohderyhmän nopeasti | Oikein kohdennettuna tehokas | Onnistu asiantuntijan avulla

Sähköpostimarkkinointi on tehokasta

Sähköpostimarkkinoinnissa kaikki lähtee laadukkaista sähköpostilistoista. Osoitteistot joiden vastaanottajat ovat ilmaisseet olevansa kiinnostuneita yrityksesi tuotteista tai palveluista toimivat aina parhaiten. Yrityspäättäjiä voidaan tietyin reunaehdoin tavoitella myös tehtävänkuvan perusteella.

Oikein kullekin vastaanottajaryhmälle kohdennettu kiinnostava sisältö tuottaa toivottuja reaktioita erittäin tehokkaasti. Kannattaa siis keskittyä siihen mitä kenellekin viestii.

Sitouta asiakkaasi yritykseesi

Kun viestit asiakkaillesi säännöllisin väliajoin heitä kiinnostavista aiheista, pysyt asiakkaiden mielessä. Seuraavan tuotteetn tai palvelun hankinnan tullessa ajankohtaisesti, valinta kohdistuu helpommin sinun yritykseesi. Tarjoamalla asiakkaillesi kiinnostavia mahdollisuuksia tai esimerkiksi asiakasetuja, luot asiakkaille lisäarvoa juuri sinun yrityksesi asiakkuudesta. Tämä auttaa asiakastasi palaamaan luoksesi aina uudelleen.

Tiedota asiakkaitasi nopeasti

Kun yrityksesi haluaa kertoa asiakkailleen ja sidosrymilleen uudesta tuotteesta, palvelusta tai esimerkiksi uudesta kanta-asiakaskampanjasta, sähköpostimarkkinointi on ehdottomasti nopein ja kätevin tapa tämän viestin välittämiseen. Ne joita viestisi puhuttelevat, reagoivat siihen nopeasti.

Kustannustehokas kanava

Sähköpostimarkkinoinnilla tavoitat pienet ja suuret kohderyhmät erittäin kustannustehokkaasti. Oli listallasi sitten satoja tai tuhansia vastaanottajia, se ei vaikuta suuresti sähköpostikampanjoinnin hintaan vaikka käytetäänkin laadukkaita lähetysjärjestelmiä.

Voidaan automatisoida

Sähköpostimarkkinoinnissa voidaan hyödyntää myös markkinoinnin automaatiota, jolloin esimerkiksi ennalta määriteltyjä viestejä lähtee tietyille kohderyhmille, kun he ovat suorittaneet tietyn toimenpiteen sivuillasi tai tehneet oston verkkokaupasta.

Saat meiltä myös sisällöntuotannon

Usein sähköpostimarkkinoinnin toteuttaminen talon sisällä kaatuu siihen, ettei kenelläkään ole aikaa tai resursseja pohtia kampanjoiden sisältöä saati laatia edustavan näköisiä, kaikissa päätelaitteissa oikein avautuvia viestejä. Me avustamme, tai tarvittaessa tuotamme kaiken sisällön sähköpostimarkkinointiinne yhdessä ennaltasovitun mallin mukaisesti. Viestit lähtevät ajallaan ja systemaattinen markkinointi tukee yrityksenne myyntiä.

Onnistu asiantuntijan avulla

Asiantuntijamme toteuttavat teille tuloksia tuottavaa sähköpostimarkkinointia, jossa viestit on huolella laadittuja ja ne avautuvat vastaanottajille tyylikkään näköisinä avattiinpa viesti sitten puhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Laadukkaasti toteutettu yrityksenne näköinen sähköpostimarkkinointi tukee yrityksenne myyntiä ja yhteyttä asiakkaisiin.

Aloita sähköpostimarkkinointi nyt

Hyödynnä sähköpostimarkkinoinnin mahdollisuudet asiakkuuksien ja liiketoimintasi kehittämisessä.

Jätä meille yhteydenottopyyntö niin asiantuntijamme kertovat sinulle lisää.

Aloita myynnin kasvattaminen tästä

Hyödynnä myös sosiaalisen median muut mahdollisuudet

Facebook-mainontaInstagram-mainonta

Voimme kasvattaa yhteydenottoja ja myyntiä myös muilla Somen kanavilla

Sosiaalisen median markkinoinnilla löydämme uusia ostovalmiita asiakkaita Facebookista, Instagramista ja LinkedInistä, ja ohjaamme heidät verkkosivuillenne tuotteidenne ja palveluidenne ääreen.

Sosiaalisen media kanavista löytyy sopiva vaihtoehto sekä kuluttajille että yrityksille tuotteita ja palveluita myyville toimijoille. Some toimii hyvin siksi koska asiakkaasi ovat somessa.

Tee mittattavaa kauppaa ja hanki laadukkaita liidejä myyntinne hyödynnettäväksi.

Asiantuntijoidemme kokemuksella ja sosiaalisen median eri kanavia testaamalla, löydämme yrityksenne kannalta parhaiten toimivat mediat joissa voimme luoda uutta kysyntää myyntinne kasvattamiseksi.

Sosiaalisen median kampanjoinnin tehokas hyödyntäminen perustuu tulosten mittaamiseen ja analysointiin. Kampanjointia optimoidaan jatkuvasti kertyvän datan perusteella siten, että se tuottaa parhaan tuloksen käytössä olevalla budjetilla. Säännöllisen ja selkokielisen raportoinnin ansiosta pysyt jatkuvasti ajan tasalla.

Jätä yhteydenottopyyntö asiantuntijallemme, niin kerromme miten voitte hyödyntää sosialisen median kanavia liiketoiminnassanne.

Aloita myynnin kasvattaminen tästä