Google Shopping -mainonta

Tulosohjattua tuotemainontaa | Kuvalliset tuotemainokset | Päivittyvät tuotetiedot | Onnistu asiantuntijan avulla
 

Google Shopping -tuotemainonta verkkokaupoille ja vähittäiskaupoille

Google Shopping -mainonta on vähittäiskaupoille ja verkkokaupoille tarkoitettua tuotemainontaa Googlen hakutulosten yhteydessä. Kuvallinen mainos kävijän etsimästä tuotteesta Googlen hakutuloksissa kiinnittää helposti hakijan huomion. Suomessa Shopping-mainontaa on voinut tehdä muutaman vuoden ajan ja se on kasvamassa jatkuvasti merkittävämmäksi kanavaksi verkkokauppojen digimainonnassa. Google Shopping-mainonta tulee ajan myötä kasvamaan merkittävimmäksi verkkokauppayritysten hakukonemainonnan muodoksi myös Suomessa, kuten esimerkiksi Yhdysvalloissa on jo tapahtunut.

Google Shopping -mainonta on vähittäiskaupoille ja verkkokaupoille tarkoitettua tuotemainontaa Googlen hakutulosten yhteydessä.

Ostovalmiimpia asiakkaita kauppaasi

Google Shopping – tuotemainokset sisältävät muun muassa tuotekuvat, tuotteen nimen, hinnan ja kauppasi nimen. Näin asiakkaat saavat selkeän käsityksen tuotteesta jo ennen mainoksen klikkausta, joten saat ostovalmiimpia asiakkaita kauppaasi.

Shopping-mainokset erottuvat tuotekuvien ansiosta paremmin muista mainoksista, ja samassa haussa voi näkyä useampikin tuotemainos samalta kauppiaalta.

Mainosten sisältö pohjautuu verkkokaupan omaan ajantasaiseen tuotelistaukseen, joka lähetetään Googlelle säännöllisin välein. Tämän listauksen perusteella mainosten sisältö päivittyy kulloinkin voimassa olemassa olevan verkkokaupan tuotesisällön mukaiseksi. Jos lisäät tuotteen verkkokauppaan ja se sisältyy kampanjointiin valittuihin tuoteryhmiin, siitä muodostetaan uusi mainos seuraavan tuotelistauksen päivityksen yhteydessä. Tuotelistauksen toimittaminen Googlelle toteutetaan erillisen kauppiaskeskuksen kautta.

Optimoinnilla paras mahdollinen tuotto

Google Shopping-mainosten näkyvyys hakujen yhteydessä perustuu ensisijaisesti tuotelistauksessa oleviin tuotetietoihin ja -tuotekuvauksiin. Tuotelistauksen sisällön optimointi ja oikeiden, parhaiten tuottoa kerryttävien tuoteryhmien valinta kampanjointiin onkin hyvin keskeistä hyviä tuloksia takovan Shopping-mainonnan kannalta.

Asiantuntijamme toteuttavat teille tulosten perusteella optimoitavan Shopping-mainonnan, jonka suorituskykyä seurataan ja kehitetään jatkuvasti. Kampanjoinnin tavoite on tuottaa asiakkaalle mahdollisimman suuri tuotto käytettävissä olevalla panostuksella. 

Aloita myynnin kasvattaminen

Hyödynnä tulosohjattu Google Shopping -mainonta verkkokauppanne myynnin kehittämisessä ja ota etumatkaa kilpailijoihin. Mitä nopeammin aloitat, sitä nopeammin tavoitat ne henkilöt, jotka etsivät ostettavaa verkosta.

Onnistu asiantuntijan avulla

Asiantuntijamme toteuttavat teille tulosten perusteella jatkuvasti optimoitavan Google shopping mainonnan kokonaisuuden, jonka suorituskykyä seurataan ja kehitetään jatkuvasti. Kampanjoinnin tavoite on tuottaa asiakkaalle mahdollisimman paljon toivottuja tuloksia käytettävissä olevalla panostuksella. 

Digitoimisto Elielviestintä - Onnistu asiantuntijan avulla!

Tilaa maksuton alkukartoitus

Aloitetaan maksuttomalla alkukartoituksella. Asiantuntijamme on sinuun yhteydessä ja käy kanssasi läpi tavoitteenne mainonnan osalta. Tämän jälkeen saatte ehdotuksen parhaista keinoista tavoitteidenne saavuttamiseksi.

Kartoituksen voit tilata jättämällä meille yhteydenottopyynnön alla olevalla lomakkeella. Kartoitus ei velvoita palvelun tilaamiseen.

Ota meihin yhteyttä niin asiantuntijamme kertovat sinulle lisää

Jätä yhteydenottopyyntö