Google Shopping-mainonta verkkokaupoille ja vähittäiskaupoille

Nosta verkkokaupan tai kivijalkamyymälän myynti lentoon kuvallisilla tuotekohtaisilla mainoksilla

Google Shopping -mainonta

Tulosohjattua tuotemainontaa | Kuvalliset tuotemainokset | Päivittyvät tuotetiedot | Onnistu asiantuntijan avulla

Google Shopping -tuotemainonta verkkokaupoille ja vähittäiskaupoille

Google Shopping -mainonta on vähittäiskaupoille ja verkkokaupoille tarkoitettua tuotemainontaa Googlen hakutulosten yhteydessä. Suomessa Shopping-mainontaa on voinut tehdä muutaman vuoden ajan ja se on kasvamassa jatkuvasti merkittävämmäksi kanavaksi verkkokauppojen digimainonnassa. Google Shopping-mainonta tulee ajan myötä kasvamaan merkittävimmäksi verkkokauppayritysten hakukonemainonnan muodoksi myös Suomessa, kuten esimerkiksi Yhdysvalloissa on jo tapahtunut.

Ostovalmiimpia asiakkaita kauppaasi

Google Shopping – tuotemainokset sisältävät muun muassa tuotteesi kuvan, nimen, hinnan ja kauppasi nimen. Näin asiakkaat saavat selkeän kuvan tuotteestasi jo ennen mainoksen klikkausta joten saat ostovalmiimpia asiakkaita kauppaasi.

Shopping-mainokset erottuvat tuotekuvien ansiosta paremmin muista mainoksista, ja samassa haussa voi näkyä useampikin tuotemainos samalta kauppiaalta.

Mainosten sisältö pohjautuu verkkokaupan omaan ajantasaiseen tuotelistaukseen, joka lähetetään Googlelle säännöllisin välein. Tämän listauksen perusteella mainosten sisältö päivittyy kulloinkin voimassa olemassa olevan verkkokaupan tuotesisällön mukaiseksi. Jos lisäät tuotteen verkkokauppaan ja se sisältyy kampanjointiin valittuihin tuoteryhmiin, siitä muodostetaan uusi mainos seuraavan tuotelistauksen päivityksen yhteydessä. Tuotelistauksen toimittaminen Googlelle toteutetaan erillisen kauppiaskeskuksen kautta.

Optimoinnilla paras mahdollinen tuotto

Google Shopping-mainosten näkyvyys hakujen yhteydessä perustuu ensisijaisesti tuotelistauksessa oleviin tuotetietoihin ja -tuotekuvauksiin. Tuotelistauksen sisällön optimointi ja oikeiden, parhaiten tuottoa kerryttävien tuoteryhmien valinta kampanjointiin onkin hyvin keskeistä hyviä tuloksia takovan Shopping-mainonnan kannalta.

Asiantuntijamme toteuttavat teille tulosten perusteella optimoitavan Shopping-mainonnan, jonka suorituskykyä seurataan ja kehitetään jatkuvasti. Kampanjoinnin tavoite on tuottaa asiakkaalle mahdollisimman suuri tuotto käytettävissä olevalla panostuksella. 

Aloita myynnin kasvattaminen

Hyödynnä tulosohjattu Google Shopping -mainonta verkkokauppanne myynnin kehittämisessä ja ota etumatkaa kilpailijoihin. 

Jätä meille yhteydenottopyyntö niin asiantuntijamme kertovat sinulle lisää.

Aloita myynnin kasvattaminen tästä

Hyödynnä myös Googlen muut mahdollisuudet

Google Ads -hakusanamainonta | Oikeille yleisöille kohdennettu Display-mainonta | Remarketing eli jälleenmarkkinointi
Google Display ja RemarketingGoogle Ads hakusanamainonta

Voimme kasvattaa kauppasi myyntiä myös muilla Googlen mainosmuodoilla

Googlea voi hyödyntää monilla eri tavoin myynnin kasvattamisessa. Osa toimenpiteistä liittyy suoraa verkkosivuliikennettä tuovaan dynaamiseen ja avainsanoihin perustuvaan hakumainontaan, osa yrityksen tunnettuutta ja kampanjaluontoisia promootioita tukevaan Display-mainontaan ja osa jälleenmarkkinointiin, jolla aiemmin kiinnostusta osoittaneet henkilöt saadaan palaamaan yrityksesi tuotteiden ja palveluiden ääreen. Voimme myös hyödyntää kilpailevien yritysten tekemään pohjatyötä yrityksenne markkinoinnissa.

Googlen tehokas hyödyntäminen perustuu kaiken edellä mainitun mittaamiseen ja analysointiin. Kampanjointia optimoidaan jatkuvasti kertyvän datan perusteella siten, että se tuottaa parhaan mahdollisen tuloksen käytössä olevalla budjetilla. Tulosten säännöllisen ja selkokielisen raportoinnin ansiosta pysyt jatkuvasti ajan tasalla.

Jätä yhteydenottopyyntö asiantuntijallemme, niin kerromme miten voitte hyödyntää Googlea liiketoiminnassanne.

Aloita myynnin kasvattaminen tästä