Referenssit

Tutustu asiakaskokemuksiin

”Meidän tavoitteemme on kasvattaa tunnettuuttamme ja markkinaosuuttamme valituilla maantieteellisillä alueilla kaikissa meille keskeisissä tuoteryhmissä. Kävimme yhdessä läpi tarvittavat yksityiskohdat, Elielviestinnän laatiman suunnitelman tavoitteiden saavuttamiseksi ja sovimme toiminnalle raamit. Työt käynnistettiin nopeasti ja meille toteutettiin sovitut digimarkkinoinnin kampanjat ohjaamaan yleisöä tuotteidemme pariin. Asiakkaan näkökulmasta yhteistyö Elielviestinnän kanssa on ollut kyllä todella helppoa ja mutkatonta. Asioista puhutaan suoraan, meille kerrotaan aina selkokielellä mitä kulloinkin ollaan tekemässä ja ehdotetaan myös uusia asioita toiminnan kehittämiseksi. Tuntuu että tätä ollaan aidosti tekemässä yhdessä.”

Lahden Bike Marine Oy
Petri Luode, TJ

”Elielviestintä on vastannut yrityksemme verkkosivuista, verkkostrategiasta ja näkyvyydestä digitaalisessa ympäristössä, sekä myyntiliidien hankinnasta muun muassa meille keskeisillä markkinoilla Pohjoismaissa ja Pohjois-Amerikassa. Keskustelut heidän kanssaan ovat aina tuottoisia, he ymmärtävät tavoitteemme ja heillä on tarjota ratkaisuja miten nämä tavoitteet voidaan saavuttaa. Saamme heiltä myös säännöllisesti uusia kehitysehdotuksia brändimme näkyvyyden ja liidienhankinnan tehostamiseksi. Me olemme olleet yhteistyöhön tyytyväisiä ja se tukee yrityksemme kasvutavoitteita globaaleilla markkinoilla.”

Altum Technologies Oy
Bo Malmberg, CCO

”Elielviestintä on meille luottotoimittaja kaikissa verkkosivustoihin ja digimarkkinointiin liittyvissä asioissa. Osaava kumppani, joka ymmärtää nopeasti mitä haluamme saavuttaa ja toteuttaa kaiken tarvittavan varmalla otteella. Heidän ansiostaan yrityksemme löytyy verkosta hyvin ja saamme jatkuvasti uusia asiakasyhteydenottoja. Kommunikointi on helppoa, ja meille kerrotaan selkokielisesti miksi jokin asia kannattaa tehdä tietyllä tavalla. Suuri plussa on on se, että he osaavat myös ottaa huomioon asiakkaan edun sellaisissakin asioissa, joita ei itse tulisi edes ajatelleeksi. Suosittelen lämpimästi.”

VRMOY.fi
Tomi Nykänen

Ota meihin yhteyttä niin asiantuntijamme kertovat sinulle lisää

Jätä yhteydenottopyyntö