Instagram mainonta on erinomainen tapa esitellä yrityksenne tarjontaa

Instagram mainonta tavoittaa n. kaksi miljoonaa suomalaista, jotka tekevät päivittäin päätöksia tuotteiden ja palveluiden hankinnasta.  He viettävät paljon aikaa Instagramin sisällön äärellä, joten Instagram on erinomainen kanava esitellä heille yrityksenne tarjontaa.

Löydä uusia asiakkaita ja kohderyhmiä Instagram markkinoinnin avulla

Instagram-mainonnan keskeinen vahvuus on mahdollisuus kohdentaa mainontaa tarkasti oikealle kohderyhmälle. Mitä tarkemmin kohdennus voidaan toteuttaa, sitä tehokkaammin mainonta tuottaa toivottuja tuloksia.

Mainontaa voi kohdistaa lukuisilla eri tavoilla, esimerkiksi asuinalueen, iän, kielen, työnkuvan ja kiinnostuksen kohteiden mukaan Instagramin tehokkaita kohdennusominaisuuksia apuna käyttäen.

Instagram-mainonnalla luot uutta kysyntää

Lisää myyntiä ja liidejä Instagram-mainonnalla

Oikein toteutettuna Instagram-mainonnalla voidaan tuottaa tehokkaasti lisää myyntiä ja liidejä. Instagram- ja Facebook-mainonta suunnitellaan ja toteutetaan saman jaetun hallintapaneelin kautta. Kun toteutamme Instagram-mainontaa, mainonta näkyy myös Facebookissa ja sama pätee myös toisinpäin. 

Kampanjoinnista kertyvien lukujen perusteella voidaan päättää kumpaan kanavaan kannattaa käyttää enemmän budjettia parhaiden tulosten saavuttamiseksi.

Instagram-mainonta tarjoaa yrityksille mahdollisuuden tavoittaa kohdeyleisöään tehokkaasti. Sosiaalisen median algoritmit suosivat visuaalista sisältöä, mikä tekee Instagramista oivallisen kanavan brändäykseen ja markkinointiin.

Aloita myynnin ja liidien määrän kasvattaminen​

Tuloksia tekevän Instagram-mainonnan perusta on asianmukainen tulosten mittaaminen. Seuraamme millaiset mainokset ja millainen kohdennus tuottaa parhaiten toivottuja tuloksia ja näiden perusteella toteutamme yhä tehokkaammin tuloksia kohti optimoituja kampanjoita.

Hyödynnä tulosohjattu Instagram-mainonta myynnin ja liidienkeruun kehittämisessä.

Mainonta tarjoaa yrityksille hyvän mahdollisuuden erottua kilpailijoistaan visuaalisen ja kohdennetun markkinoinnin avulla. Tämä voi johtaa vahvaan brändimielikuvaan yrityksestä, lisääntyneeseen sitoutumiseen seuraajien keskuudessa ja lopulta myynnin kasvuun. 

Instagram-mainonnalla luot uutta kysyntää

Tilaa maksuton alkukartoitus

Aloitetaan maksuttomalla alkukartoituksella. Asiantuntijamme on sinuun yhteydessä pikimmiten ja käy kanssasi läpi yrityksenne tavoitteet Instagram mainonnan osalta. Tämän jälkeen saatte meiltä ehdotuksen parhaista keinoista tavoitteidenne saavuttamiseksi.

Kartoituksen voit tilata jättämällä meille yhteydenottopyynnön alla olevalla lomakkeella, soittamalla tai lähettämällä sähköpostia. Kartoitus ei velvoita palvelun tilaamiseen.

Ota yhteyttä jo tänään niin katsotaan yhdessä tavoitteenne Instagram markkinoinnin osalta! 

Ota meihin yhteyttä niin asiantuntijamme kertovat sinulle lisää

Jätä yhteydenottopyyntö