Instagram-mainonta - lisää myyntiä ja liidejä

Instagramissa vietetään paljon aikaa, joten se on tehokas kanava löytää uusia ostavia asiakkaita ja liidejä

Instagram-mainonta

Media jossa vietetään paljon aikaa | Tarkasti kohdennettavissa oikealle yleisölle | Onnistu asiantuntijan avulla

Instagram-mainonnalla luot uutta kysyntää

Instagram-markkinoinnilla tavoitat yli miljoona suomalaista, jotka tekevät päivittäin päätöksia tuotteiden ja palveluiden hankinnasta. He viettävät paljon aikaa instgramin sisällön äärellä, joten se on erinomainen kanava esitellä heille yrityksenne tarjontaa.

Löydä uusia asiakkaita ja kohderyhmiä

Instgram-mainonnan keskeinen vahvuus on mahdollisuus kohdentaa mainontaa tarkasti oikealle kohderyhmälle. Mitä tarkemmin kohdennus voidaan toteuttaa, sitä tehokkaammin mainonta tuottaa toivottuja tuloksia.

Mainontaa voi kohdistaa lukuisilla eri tavoilla, esimerkiksi asuinalueen, iän, kielen, työnkuvan ja kiinnostuksen kohteiden mukaan Instagramin tehokkaita kohdennusominaisuuksia apuna käyttäen.

Lisää myyntiä ja liidejä

Oikein toteutettuna Instagram-mainonnalla voidaan tuottaa tehokkaasti lisää myyntiä ja liidejä. Instagram- ja Facebook-mainonta suunnitellaan ja toteutetaan saman jaetun hallintapaneelin kautta. Kun toteutamme Instagram-mainontaa, mainonta näkyy myös Facebookissa ja sama pätee myös toisinpäin. Kampanjoinnista kertyvien lukujen perusteella voidaan päättää kumpaan kanavaan kannattaa käyttää enemmän budjettia parhaiden tulosten saavuttamiseksi.

Optimoidaan tuottamaan paras hyöty

Tuloksia tekevän Instagram-mainonnan perusta on asianmukainen tulosten mittaaminen. Seuraamme millaiset mainokset ja millainen kohdennus tuottaa parhaiten toivottuja tuloksia ja näiden perusteella toteutamme yhä tehokkaammin tuloksia kohti optimoituja kampanjoita.

Onnistu asiantuntijan avulla

Asiantuntijamme toteuttavat teille tulosten perusteella optimoitavaa Instagram-mainontaa. Kampanjoinnin tavoite on tuottaa asiakkaalle mahdollisimman paljon toivottuja tuloksia käytettävissä olevalla panostuksella. 

Aloita myynnin ja liidien määrän kasvattaminen

Hyödynnä tulosohjattu Instagram-mainonta myynnin ja liidienkeruun kehittämisessä.

Jätä meille yhteydenottopyyntö niin asiantuntijamme kertovat sinulle lisää.

Aloita myynnin kasvattaminen tästä

Hyödynnä myös sosiaalisen median muut mahdollisuudet

Linkedin-mainontaFacebook-mainonta

Voimme kasvattaa yhteydenottoja ja myyntiä myös muilla Somen kanavilla

Sosiaalisen median markkinoinnilla löydämme uusia ostovalmiita asiakkaita Facebookista, Instagramista ja LinkedInistä, ja ohjaamme heidät verkkosivuillenne tuotteidenne ja palveluidenne ääreen.

Sosiaalisen media kanavista löytyy sopiva vaihtoehto sekä kuluttajille että yrityksille tuotteita ja palveluita myyville toimijoille. Some toimii hyvin siksi koska asiakkaasi ovat somessa.

Tee mittattavaa kauppaa ja hanki laadukkaita liidejä myyntinne hyödynnettäväksi.

Asiantuntijoidemme kokemuksella ja sosiaalisen median eri kanavia testaamalla, löydämme yrityksenne kannalta parhaiten toimivat mediat joissa voimme luoda uutta kysyntää myyntinne kasvattamiseksi.

Sosiaalisen median kampanjoinnin tehokas hyödyntäminen perustuu tulosten mittaamiseen ja analysointiin. Kampanjointia optimoidaan jatkuvasti kertyvän datan perusteella siten, että se tuottaa parhaan tuloksen käytössä olevalla budjetilla. Säännöllisen ja selkokielisen raportoinnin ansiosta pysyt jatkuvasti ajan tasalla.

Jätä yhteydenottopyyntö asiantuntijallemme, niin kerromme miten voitte hyödyntää sosialisen median kanavia liiketoiminnassanne.

Aloita myynnin kasvattaminen tästä