Google Display ja Google Remarketing - lisää liidejä ja myyntiä

Tavoittaa 90% verkon käyttäjistä. Oikein käytettynä erittäin kustannustehokas tapa hankkia sivustollesi lisää asiakkaita ja lisätä yhteydenottoja sekä tilauksia.

Google Display ja Remarketing-mainonta

Tavoittaa 90% verkon käyttäjistä | Tavoita yleisöt ostoprosessin oikeissa vaiheissa | Onnistu asiantuntijan avulla

Hyödynnä maailman kattavin mainosverkosto

Googlen Display -mainosverkosto tavoittaa 90% verkon käyttäjistä eli todennäköisesti myös 90% potentiaalisista asiakkaistasi. Display-verkostossa voit kohdentaa mainoksesi juuri oikeasta aihepiiristä kiinnostuneille henkilöille, ja tavoittaa yleisösi silloin kun he selaavat itselleen kiinnostavia sisältöjä verkossa.

Tavoita ja vakuuta ostoprosessin eri vaiheissa

Voit tavoittaa potentiaaliset asiakkaasi ostoprosessin eri vaiheissa, ja juuri silloin kun he tekevät harkintaa ennen ostopäätöstä. Tässä on sinun yrityksesi mahdollisuus vaikuttaa siihen, että ostopäätös kohdistuu juuri teidän tuotteisiin ja palveluihin. Siksi jokaisen yrityksen on järkevää hyödyntää näitä mahdollisuuksia.

Löydä uusia asiakkaita

Mainontaa voi kohdistaa esimerkiksi asuinalueen, iän, kiinnostuksen kohteiden ja aiemman verkkokäyttäytymisen sekä lukuisten muiden kriteerien perusteella. Oikealla kohdennuksella saamme kampanjoinnin takomaan huomattavia tuloksia. 

Paljon tunnettuutta, lisää yhteydenottoja ja myyntiä

Oikein käytettynä Display-verkosto tuottaa sinulle lisää yhteydenottoja ja myyntiä. Lisäksi saat huomattavan määrän tunnettuutta kohderyhmäsi keskuudessa joka kasvattaa luottamusta yrityksesi tuotteisiin ja palveluihin.

Optimoidaan tuottamaan paras hyöty

Tuloksia tekevän Display-markkinoinnin perusta on asianmukainen tulosten seuranta. Toteutamme aina kampanjoinnin rakentamisen yhteydessä asianmukaisten analytiikkatuotteiden käyttöönoton ja tulosmittareiden rakentamisen kampanjoiden tulosten seuraamiseksi.

Onnistu asiantuntijan avulla

Asiantuntijamme toteuttavat teille tulosten perusteella jatkuvasti optimoitavan hakusanamainonnan kokonaisuuden, jonka suorituskykyä seurataan ja kehitetään jatkuvasti. Kampanjoinnin tavoite on tuottaa asiakkaalle mahdollisimman paljon toivottuja tuloksia käytettävissä olevalla panostuksella. 

Aloita asiakasmäärän, yhteydenottojen ja myynnin kasvattaminen

Hyödynnä tulosohjattu Google Display- ja Remarketing asiakashankinnassa ja myynnin kehittämisessä. Mitä nopeammin aloitat, sitä nopeammin saat tuloksia.

Tilaa maksuton alkukartoitus

Aloitetaan maksuttomalla alkukartoituksella. Asiantuntijamme on sinuun yhteydessä ja käy kanssasi läpi tavoitteenne mainonnan osalta. Tämän jälkeen saatte ehdotuksen parhaista keinoista tavoitteidenne saavuttamiseksi.

Kartoituksen voit tilata jättämällä meille yhteydenottopyynnön alla olevalla lomakkeella. Kartoitus ei velvoita palvelun tilaamiseen.

Jätä yhteydenottopyyntö - otamme pikimmiten yhteyttä

  Nimi:

  Sähköposti:

  Puhelinnumero:

  Lisätietoja:

  Hyödynnä myös Googlen muut mahdollisuudet

  Google Shopping -mainontaGoogle Ads hakusanamainonta

  Voimme kasvattaa yhteydenottoja ja myyntiä myös muilla Googlen mainosmuodoilla

  Googlea voi hyödyntää monilla eri tavoin myynnin kasvattamisessa. Osa toimenpiteistä liittyy suoraa verkkosivuliikennettä tuovaan dynaamiseen ja avainsanoihin perustuvaan hakumainontaan. Shopping -mainonnalla viedään kuvallisia tuotekohtaisia mainoksia suoraan tuotetta etsivän asiakkaan silmien eteen. Voimme myös hyödyntää kilpailevien yritysten tekemään pohjatyötä yrityksenne markkinoinnissa.

  Googlen tehokas hyödyntäminen perustuu kaiken edellä mainitun mittaamiseen ja analysointiin. Kampanjointia optimoidaan jatkuvasti kertyvän datan perusteella siten, että se tuottaa parhaan mahdollisen tuloksen käytössä olevalla budjetilla. Tulosten säännöllisen ja selkokielisen raportoinnin ansiosta pysyt jatkuvasti ajan tasalla.

  Jätä yhteydenottopyyntö asiantuntijallemme, niin kerromme miten voitte hyödyntää Googlea liiketoiminnassanne.

  Aloita myynnin kasvattaminen tästä