LinkedIn-mainonta

LinkedIn-mainonta tavoittaa juuri tietyt yrityspäättäjät | Laadukkaita liidejä myyntiin | Onnistu asiantuntijan avulla 
 

LinkedIn-mainonnalla löydät laadukkaita liidejä myyntiin

LinkedIn-mainonta soveltuu parhaiten tiettyjen  yrityspäättäjien ja tietyn toimialan henkilöiden tavoittamiseen. LinkedInin avulla voimme kertoa haluamasi markkinointiviestin juuri näille henkilöille. Mitä tarkemmin kohdennus voidaan toteuttaa, sitä tehokkaammin mainonta tuottaa toivottuja tuloksia.

LinkedIn on myös mainostajalle uskottava ja turvallinen mediaympäristö, jossa ollaan tyypillisesti asian kanssa liikkeellä.

LinkedIn-mainonta soveltuu parhaiten tiettyjen yrityspäättäjien ja tietyn toimialan henkilöiden tavoittamiseen.

Löydä uusia asiakkaita juuri oikeista kohderyhmistä

LinkedIn-mainontaa voi kohdistaa esimerkiksi toimialan, yrityksen koon, toiminimen, henkilön työnimikkeen tai osaamisen perusteella. Mainoksesi näkyy siis juuri niille henkilöille, joita haluat viestilläsi puhutella.

Lisää laadukkaita liidejä

Oikein toteutettuna LinkedIn-mainonta tuottaa lisää laadukkaita liidejä yrityksesi myynnin käsiteltäväksi. Tarkka kohdennetavuus minimoi hukkakontaktit, jolloin mainosbudjetti hyödynnetään mahdollisimman tehokkaasti oikeiden henkilöiden tavoittamiseen.

Oikealla kohdennuksella ja hyvin suunnitelluilla mainosviesteillä saamme kampanjoinnin takomaan mitattavia tuloksia. 

Optimoidaan tuottamaan paras hyöty

Tuloksia tekevän LinkedIn-mainonnan perusta on asianmukainen tulosten mittaaminen. Seuraamme millaiset mainokset ja millainen kohdennus tuottaa parhaiten toivottuja tuloksia ja näiden perusteella toteutamme yhä tehokkammin tuloksia kohti optimoituja kampanjoita.

Toimii myös rekrytoinnissa

Liidien hankinnan lisäksi LinkedIn toimii myös hyvänä rekrytointikanavana uusien osaajien löytämiseksi. Mainonta voidaan kohdentaa toivotulle kohderyhmälle suoraan henkilöiden osaamisen tai työnimikkeen perusteella.

Digitoimisto Elielviestintä - Onnistu asiantuntijan avulla!

Tilaa maksuton alkukartoitus

Asiantuntijamme toteuttavat teille tuloksia tuottavaa LinkedIn-mainontaa. Kampanjoinnin tavoite on aina tuottaa asiakkaalle mahdollisimman paljon liidejä tai muita toivottuja tuloksia käytettävissä olevalla panostuksella. 

Aloitetaan maksuttomalla alkukartoituksella. Asiantuntijamme on sinuun yhteydessä ja käy kanssasi läpi tavoitteenne mainonnan osalta. Tämän jälkeen saatte ehdotuksen parhaista keinoista tavoitteidenne saavuttamiseksi.

Kartoituksen voit tilata jättämällä meille yhteydenottopyynnön alla olevalla lomakkeella. Kartoitus ei velvoita palvelun tilaamiseen.

Ota meihin yhteyttä niin asiantuntijamme kertovat sinulle lisää

Jätä yhteydenottopyyntö