Facebook

Facebook-mainonta | Asiantuntijan suunnittelema | Uusien teknologioiden hyödyntäminen | Asiakaskohtaisesti räätälöity

Facebook

Vuonna 2015 Facebook tulee toteuttamaan jälleen roppakaupalla uudistuksia. Uudistukset koskettavat yksittäisiä Facebookin käyttäjiä, mutta myös yrityksille suunnattuja Facebook-markkinoinnin työkaluja. Me Elielissä elämme Facebookissa tapahtuvien muutosten aallonharjalla ja hyödynnämme mahdollisuuksia ensimmäisten joukossa.

Valitse Eliel, kun haluat Facebook-markkinoinnin kumppaniksesi luotettavan ammattilaisen, joka suunnittelee ja toteuttaa yrityksenne tarpeisiin räätälöityä tuloksekasta Facebook-markkinointia.

Jätä yhteydenottopyyntö asiantuntijallemme, niin kerromme kuinka Facebook-markkinointi voi hyödyttää teidän yritystänne.

Haluatko tietää enemmän?

Jätä yhteydenottopyyntö

Google

Google-mainonta | Hakukoneoptimointi | Asiantuntija avuksi | Tuloksien seuranta ja raportointi

Google

Yritys voi hyödyntää Googlea monilla eri tavoin markkinoinnissaan. Osa toimenpiteistä liittyy yrityksen luonnolliseen löydettävyyteen Googlen hakutulossivuilta, osa erityisesti yrityksen tunnettuutta ja kampanjaluontoisia promootioita tukevaan Display-mainontaan, osa suoraa ja mitattavaa verkkosivuliikennettä tuottavaan avainsanamainontaan ja osa kaiken edellä mainitun mittaamiseen ja analysointiin. Tulosten säännöllisen ja selkokielisen raportoinnin ansiosta pysyt jatkuvasti ajan tasalla.

Kiinnostaako Googlen potentiaali? Jätä yhteydenottopyyntö asiantuntijallemme, niin kerromme lisää miten voitte hyödyntää Googlea liiketoiminnassanne.

Haluatko tietää enemmän?

Jätä yhteydenottopyyntö

Responsiiviset verkkosivut

WordPress-julkaisujärjestelmä | Näyttävä ulkoasu | Älypuhelimet ja tabletit | Helppo ylläpito ja päivitys

Responsiiviset verkkosivut

Jo yli 50% suomalaisista käyttää Internetiä älypuhelimilla ja tableteilla. Tästä syystä on tärkeää, että verkkosivuille saapuva vierailija pystyy vaivattomasti selaamaan sivustoa myös tabletin tai älypuhelimen näytöllä, jolloin verkkosivu tunnistaa vierailijan päätelaitteen ja avaa sivut automaattisesti laitteen näytölle oikean kokoisena.

Rakentamamme mobiiliresponsiiviset verkkosivustot toteutetaan WordPress-julkaisujärjestelmälle, minkä muita etuja ovat sivujen näyttävät ulkoasut, hakukoneystävällisyys ja hyvät jatkokehitysmahdollisuudet. Lisäksi WordPress-verkkosivustojen omatoiminen päivittäminen on helppoa selkeän hallintapaneelin ansiosta.

Jätä asiantuntijallemme yhteydenottopyyntö, niin kerromme lisää WordPress-verkkosivujen toteutuksesta.

Haluatko tietää enemmän?

Jätä yhteydenottopyyntö

Verkkokauppa

Kannattava kasvukanava | Käyttäjäystävällinen järjestelmä | Kotimaiset- ja kansainväliset verkkokaupat

Verkkokaupparatkaisut

Verkossa käytävä kauppa kasvaa Suomessa noin 9% vuosivauhtia. Verkkokauppa mahdollistaa yritykselle kannattavan kasvukanavan, koska sen ylläpitoon ei vaadita kalliita toimitiloja eikä välttämättä edes lisää henkilöstöä. Menestynyt esimerkki tästä on suomalainen verkkokauppa.com, jonka liikevaihto oli vuonna 2013 jo yli 238 miljoonaa euroa.

Verkkokaupan yleistyessä vauhdilla on käyttäjäystävälliset järjestelmät tuoneet sen kaikkien halukkaiden ulottuville. Usein suurin syy siihen, ettei yritys vielä tee kauppaa verkossa on yrityksen johdon ajan ja tiedon puute. Päätöstä verkkokauppaan lähtemisestä lykätään turhaan koska kaiken verkkokaupan perustamiseen liittyvän työn voi ulkoistaa alan asiantuntijalle.

Asiantuntijoillamme on kokemusta sekä kotimaisten että kansainvälisten verkkokauppojen ja maksujärjestelmien osalta, joten voimme toimittaa yrityksellenne ajanmukaisen verkkokaupan ja kouluttaa henkilökuntanne sen käyttöön. Lisäksi osaamme huolehtia puolestanne siitä, että myös potentiaaliset asiakkaanne löytävät verkkokauppanne.

Jätä asiantuntijallemme yhteydenottopyyntö, hän kertoo kuinka helppoa verkkokaupan aloittaminen on yrityksellenne.

Haluatko tietää enemmän?

Jätä yhteydenottopyyntö

Verkkostrategian luominen

Kasvun tukeminen verkossa | Toivottu ja maksimaalinen tulos | Konkreettinen vastine investoinneille | Ammattilaisen kanssa suunniteltu

Verkkostrategian luominen

Joskus on hyvä miettiä yhdessä ammattilaisten kanssa millä tavalla yrityksen toimintaa ja kasvua voidaan tukea verkossa. Yritys kertoo tavoitteensa ja ammattilaisemme kertoo millä tavoin tavoitteeseen päästään. Näin syntyy yhdessä hyväksytty verkkostrategia.

Verkkostrategia on yrityksen tärkein työkalu matkalla menestykseen verkossa. Ilman kunnolla laadittua verkkostrategiaa yrityksen panostukset eivät tuota toivottua ja maksimaalista tulosta. Tärkeintä on tehdä oikeita asioita oikeassa järjestyksessä.

Hyvin suunniteltuun strategiaan sitoutumalla yritys saavuttaa asetetut tavoitteet ja saa konkreettista vastinetta investoinneilleen verkossa. Liity Elielin menestyneiden asiakkaiden joukkoon ja annan asiantuntijamme kertoa sinulle lisää yrityksenne kasvutarinasta verkossa.

Haluatko tietää enemmän?

Jätä yhteydenottopyyntö